Tag Archive | "belleair europe"

Belle Air Albania – 3 x ne Jave Tirane -Viene per vetem 69 Euro Bilete Avioni

Belle Air Albania ju ofron nje kafe ne Vjene 🙂

Fluturime direkte nga Tirana 3 here ne jave per ne Viene (Vjene)

belleair albania tirana viena

belleair albania tirana viena

21/06/2012 Tirane – Vjene – Tirane – Belle Air Albania bilete avioni per vetem 69 euro
24/06/2012 Tirane – Vjene – Tirane – Belle Air Albania bilete avioni per vetem 69 euro
28/06/2012 Tirane – Vjene – Tirane – Belle Air Albania bilete avioni per vetem 69 euro
01/06/2012 Tirane – Vjene – Tirane – Belle Air Albania bilete avioni per vetem 69 euro
05/06/2012 Tirane – Vjene – Tirane – Belle Air Albania bilete avioni per vetem 69 euro

Blije tani bileten per udhetimin tend ne Qershor dhe perfito cmimin 69euro (taksa e perfshire)
Oferta eshte e vlefshme nga 2 Prill 2012 deri me 30 Prill 2012 dhe vendet jane te limituara

ZYRAT DHE PERFAQESITE E BELLE AIR NE SHQIPERI

Belle Air ADMINISTRATA Read the full story

Incoming search terms:

Posted in Avio Kompanite, Belle AirComments (0)

BELLE AIR fiton nĂ« AthinĂ« cmimin “Kompania ajrore mĂ« e mirĂ«’

TIRANË-‘BELLE AIR’, kompanisĂ« ajrore nĂ« tregun shqiptar i jepet çmimi “Kompania ajrore e re me performancĂ«n mĂ« tĂ« mirĂ«â€ nga Aeroporti NdĂ«rkombĂ«tar i AthinĂ«s.

BELLE AIR regjistroi trafikun më të lartë të numrit të pasagjerëve për vitin 2011 midis kompanive të reja që lançuan skedulin e operacioneve të tyre një vit më parë.

Takimi i përvitshëm i Seminarit Ndërkombëtar të Marketingut për Kompanitë Ajrore i organizuar nga Aeroporti Ndërkombëtar i Athinës, në Athinë, në të cilin u diskutuan tema të ndryshme mbi industrinë e transportit ajror, u mbyll me dhënien e çmimeve kompanive ajrore të cilat kanë demonstruar zhvillimin më të shpejtë dhe rritjet më të larta në numrin e pasagjerëve përgjatë vitit 2011.

Hapja e destinacioneve tĂ« reja e si rrjedhojĂ« shtimi i flotĂ«s ajrore nĂ« nivelet mĂ« tĂ« larta tĂ« cilĂ«sisĂ« dhe sigurisĂ«, shtimi i pikave tĂ« reja tĂ« shitjes nĂ« ShqipĂ«ri, prezantimi i programit pĂ«r shpĂ«rblimin e besnikĂ«risĂ« sĂ« klientĂ«ve – janĂ« aktivitetet qĂ« BELLE AIR do tĂ« ofrojĂ« pĂ«rgjatĂ« vitit 2012 nĂ« kuadrin e pĂ«rmbushjes sĂ« nevojave tĂ« klientĂ«ve dhe pĂ«rmirĂ«simin e cilĂ«sisĂ« sĂ« shĂ«rbimit.

BELLE AIR vazhdon gjithashtu investimin e saj në tregun e punës në bashkëpunim me të rinj energjik e të kualifikuar duke përmirësuar në vazhdimësi cilësinë e shërbimit të klientit dhe imazhin e saj në tregun kombëtar dhe atë ndërkombëtar.

Incoming search terms:

Posted in Belle AirComments (0)


Rezervo Bileten