Tag Archive | "air albanian"

Oferta teper te vecanta me Alitalia

Oferta teper te vecanta

Me Alitalia nese blini bileten tuaj deri ne daten 15 Mars 2013.
Tirane Rome Vajtje – Ardhje 129 Euro per udhetim nga 1 Prill deri 30 Maj.
Tirane Nju-Jork me 625 Euro per Udhetim nga 1 Prill-30 Qershor

Korrik, Gusht, Shtator, me Austrian Airlines, Tirane-Londer-Tirane per 255 Euro dhe Anasjelltas 265 Euro

Oferta Spciale nese blini bileten tuaj minimumi 21 dite para Nisjes.
Destinacioni         Cmimi
Tirane Paris         230
Tirane Amsterdam         215
Tirane Barcelone         230
Tirane Frankfurt         231
Tirane Madrid         287
Tirane Bruksel         240
Tirane Duseldorf         310
Tirane Berlin         315

Stambolli me Turkish Airlines 220 Euro

Incoming search terms:

Posted in Avio Kompanite, Bileta AvioniComments (0)

Fani Travel Oferta

ju ftojmë të kaloni periudhat më të këndshme për këtë sezon që po afron.

FANI TRAVEL & TOURS OFRON:

  • STAMBOLL     PAKETA HB TRANSPORT GUIDE QENDRIMI 4 NETE 5 DITE     250 EURO
  • ATHINE     PAKETA HB TRANSPORT GUIDE QENDRIMI 2 NETE 3 DITE     150 EURO
  • SARAJEVE     PAKETA HB TRANSPORT GUIDE QENDRIMI 2 NETE 3 DITE     140 EURO
  • SELANIK     PAKETA HB TRANSPORT GUIDE QENDRIMI 2 NETE 3 DITE     115 EURO
  • DUBROVNIK     PAKETA HB TRANSPORT GUIDE QENDRIMI 2 NETE 3 DITE     100 EURO
  • BUDVA     PAKETA HB TRANSPORT GUIDE QENDRIMI 1 NATE 2 DITE     60 EURO
  • PRISHTINE     PAKETA HB TRANSPORT GUIDE QENDRIMI 1 NATE 2 DITE     60 EURO
  • STRUGE-OHER     PAKETA HB TRANSPORT GUIDE QENDRIMI 1 NATE 2 DITE     55 EURO

Adresa 1: Read the full story

Incoming search terms:

Posted in Agjencionet Turistike, TiranaComments (2)

Perjeto emocionet ne San Siro! vetem me Belle Air Albania

Perjeto emocionet ne San Siro! vetem me Belle Air Albania

AC Milan – FC Barcelona

Nisja me date 28.Mars Tirana- Milano ora 13:00

Akomodimi ne Hotel Quality Atlantic 4*

Kthimi me date 29.Mars Milano Tirana ora 15:30

Unaza e trete e stadiumit + hotel + flutimi per vetem 730 Euro per person

belle air albania

belle air albania

Incoming search terms:

Posted in Belle Air, Bileta AvioniComments (18)

Tirane – Athine cdo dite me BelelAir Albania

beller air albania

beller air albania

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

belle air me fluturim cdo dite nga Tirana per ne Aithine dhe ate me cmimet shume ekskluzive.

Incoming search terms:

Posted in Belle AirComments (3)

Belle Air Albania, kompani lider e fluturimeve ne Shqiperi

Belle Air eshte e vetmja kompani qe ofron shërbimet e veta ne mënyre transparente ne webfaqen e saj, ne ndryshim me shume tour operatore qe operojne fluturime charter. Per kete mund te hyni ne website www.belleair.al dhe te shikoni vete cmimet te cilat jane ne web site. Belle Air, kompania lider e fluturimeve ne Shqipëri Pas heqjes së disa taksave aeroportuale prej 20.53 eurove, keni premtuar ulje të çmimeve për biletat e fluturimeve Prishtinë – Tiranë – Prishtinë. Sa jeni duke i mbajtur këto premtime?

Para se gjthash duhet te bejme nje hyrje te detyrueshme per lexuesin: Belle Air eshte kompania lider e fluturimeve ne Shqiperi, e cila ofron 25 lidhje direkte nga Tirana per ne Itali, Kosove, Gjermani dhe Zvicer.

Prej muajit Maj 2008 Belle Air fluturon rregullisht ne linjen Tirane –Prishtine – Tirane. Vetem gjate vitit 2008 Belle Air ka operuar mesatarisht 12 fluturime ne jave ne kete linje.

Duke ju referuar Belle Air statistikave nga 1 janar 2009 deri 30 shtator 2009 rezulton:

Ne linjen PRISHTINE-TIRANE Belle Air ka kryer 462 fluturime duke transportuar 15.067 pasagjere (mesatarisht 12 fluturime ne jave) dhe po 462 fluturime ne linjen TIRANE-PRISHTINE, = Gjithsej 924 fluturime. Duke konsideruar nga mesatarja e kostos biletes € 44,52 jane TSC(ticket Service Charge) te aplikuara mesatarisht € 4,52 atehere mund te themi qe Kompania Belle Air ka shitur traten PRISHTINE-TIRANE me cmim mesatar €40,00. Te kjo kosto perfshihet edhe € 2,00 Security charge e aeroportit te Tiranes per pasagjeret ne mberritje, gje qe ul te ardhurat e Belle Air ne €38,00 per pasagjer e transportuar.

BELLE AIR e ka kryer misionin e vet Kombetar: Linjen Tirane Prishtine e ka mbajtur me frekuence te larte javore(12 fluturime ne jave) dhe me cmime te ulta.

Eshte shume e vertete qe ministria me shkresen e Belle Air DATE 29/01/2009 urdheronte heqjen e takses aeroportuale per te gjithe pasagjeret qe fluturonin ne nje destinacion 200km vije ajrore. Pas ketij urdheri belleair mori masa dhe uli cmimin fillestar te biletes duke bere te mundur qe pasagjeret te mund te pajiseshin me bilete ne drejtim te Tiranes kundrejt shumes fillestare prej 42 EUR. Cka na ka surprizuar se fundmi eshte fakti qe edhe pse ne jemi duke e pasqyruar aktualish heqjen e takses ne cmimin e biletes, na eshte faturuar dhe kerkuar pagesa e ketyre taksave duke rene ndesh me urdhrin e ministrit edhe pse nga ana ligjore eshte i pakuptimte sepse nje anullim vendimi nuk mund te kete fuqi prapavepruese. Belleair eshte nje kompani qe udhehiqet nga nje menatlitet Low Cost ne operimet qe kryen dhe i permbahet ketij Belle Air mentaliteti pune ne te gjitha destinacionet ne te cilat fluturon.

Sa janë çmimet e Biletave për këtë linjë të fluturimeve?

Belle Air eshte e vetmja kompani qe ofron sherbimet e veta ne menyre transparente ne webfaqen e saj, ne ndryshim me shume tour operatore qe operojne fluturime charter. Per Belle Ai kete mund te hyni ne website www.belleair.al dhe te shikoni vete cmimet te cilat jane ne web site. Mund tju bej me dije qe numri me i madh i biletave kane cmim fillestar prej 42 EUR dhe vine duke u pershkallzuar ne baze te nje strategjie cmimi ku stimulohet pasagjeri qe e perfton bileten disa dite/jave avance me diten e fluturimit.

Presidenti i Belle Air – Kryeministri dhe Drejtori ekzekutiv ishitjeve
Presidenti i Belle Air – Kryeministri dhe Drejtori ekzekutiv ishitjeve

Ky cmim eshte i vlefshem nese Belle Air sigurohen nga vete pasagjeret nepermjet blerjes online. Duke stimuluar kete ne kerkojme nje perfshirje sa me te gjere dhe te drejtperdrejte te pasagjereve ne marrjen e vendimit per te fluturuar duke shkurtuar njekohesisht edhe kostot e ndermjetesimit.

A është e vërtetë që çmimet e fluturimit nga Prishtina në Tiranë dhe anasjelltas asnjëherë nuk mund të blihen me çmim minimal prej 42 eurosh ashtu siç keni premtuar por ato shkojnë deri në 200 euro?

Per Belle Ai kete mund te hyni vete online dhe te blini nje bilete. Aty do paraqiteni me mundesine per te blere nje bilete Prishtine-Tirane nga 42 eur kundrejt rregullave te paracaktuara per kete kategori biletash. Ashtu sic ju thashe me siper Belleair ashtu edhe si te gjitha kompainte e tjera low cost si Air Berlin apo Ryan Air,  Belle Air nuk ka cmime fikse po zbaton nje strategji te njejte me keto kompani qe quhet pershkallezimi i cmimeve ku stimulohet pasagjeri qe te bleje vete online bileten e tij kohe me heret dates se fluturimit.

Ministria e Transportit, thotë se Belle Air ka vërejtje për çmimet e larta te biletave qe i paguajnë pasagjeret dhe po ashtu thonë se ka vonesa në orar të fluturimeve, prandaj sipas zyrtarëve të ministrisë nuk iu është lejuar “Bell Air” të fluturoj në relacionin Prishtinë – Belgjikë. Cili është komenti I juaj lidhur me këto ankesa të ministrisë?

Deri me sot nuk ka ardhur as edhe nje leter ankese nga asnje autoritet i Kosoves ne lidhje me cmimet, perkundrazi ka pasur nje rritje te ndjeshme te numrit te pasagjereve prej tarifave te lira. Ankesat e vetme ishin nga tour operatoret e linjes charter Prishtine-Koln, Prishtine-Dusseldorf per cmimet e lira te Belle Air ne linjen Prishtine Liege. Ne lidhje me kete pyetje por edhe me pyete ne lidhje me cmimet e linjes Prishtine Tirane apo Prishtine-Liege ne kemi dhe mund tju veme ne dispozicion te gjitha statistikat qe nga data kur kemi nisur te operojme dhe mund tju siguroj qe nuk qendron argumenti te cilin ju po e pasqyroni si shqetesim te ministrise edhe pse ne nuk na eshte bere me dije nje gje e tille nga ministria. Te gijtha statistikat mund tjua veme ne dispozicion ne konferencen per shtyp qe do organizojme keto dite ne Prishtine.

Persa i perket Belle Air vonesave ne oraret e fluturimeve mund tju them qe persa i perket numrit te fluturimeve, belleair eshte aktualisht kompania me numrin me te madh te fluturimeve ne Kosove dhe vonesat qe mund te kene ndodhur kane pasur kryesisht si shkak kohen e keqe qe mbizoteron ne aeroportin e prishtines gjate vjeshte dimrit por edhe diteve te veres. persa i perket shqetesimit te ministrise ne lidhje me cmimin e fluturimit ne linjen Prishtine Belgjike pergjigjen me te mire mund ta japin 83.000 pasagjere qe kane zgjedhur te fluturojne me belleair gjate ketyre 18 muajve ne kete destinacion. gjithashtu po ju beje me dije qe baza e pyetjes tuaj nuk eshte e sakte sepse nuk eshte ky argumenti me te cilin MTPT ka anulluar lejen e fluturimit ne kete destinacion.

Per sa I perket linjes Prishtine –Lige dua t’ju informojme se ne nuk kemi marre akoma pergjigje zyrtare nga personi I vetem kompetent, I cili eshte Ministri I Transporteve, Z. Limaj, por vetem nje komunikim absurd nga nje nepunes I Ministrise se Transporteve. Z. Limaj, si nje person me autoritet dhe integritet shqiptar nuk mund te diskriminoje haptaz nje kompani shqiptare e cila I sjelle te ardhura buxhetit te shtetit te ri te Kosoves, dhe duke pasur parasysh mbeshtetjen e madhe qe Shqiperia I jep Shtetit te Ri te Kosoves ne arenen nderkombetare. Per keto arsye jemi te bindur se Leja e Operimit qe pritet te leshohet nga Z. Limaj Belle Air do jete ne kete fryme dhe ne respekt te Ligjit per Aviacionin Civil te Kosoves dhe Marreveshjes ECAA, ashtu sic jane dhene Lejet e Operimit per Belle Air ne 18 muajt e fundit. Deshirat monopoliste te ndonje tour operatori charterues nuk mund te dalin mbi ligjet apo frymen e bashkepunimit te plote mes Republikes se Shqiperise dhe Republikes se Kosoves.

A po shfrytëzohet pozita juaj monopoliste për ti mbajtur çmimet e larta?

Pyetja e sakte do te ishte: sa po vuani nga Belle Air pozita monopoliste e ndonje tour-operatori charter qe ka muaj qe dikton persona te caktuar ne zyra administrative te veproje ne menyre arbitrare kunder Belle Air. Ne jemi kompani qe na pelqen konkurenca dhe aktualisht jemi duke u perpjekur qe mentalitetin tone konkurues ta fusim edhe ne kosove edhe pse po hasim veshtiresi jo te pakta. Ne nuk jemi per te shitur bileta Belle Air 600, 700 apo 800 franga duke abuzuar me bashkekombasit tane jashte atdheut. Ne jemi per te bere nje biznes te drejte ku ne fund te fundit ai qe do kete perfitimin me te madh te jete pasagjeri shqiptar, qofte ai i kosoves apo i shqiperise.

Incoming search terms:

Posted in Agjencionet Turistike, Belle AirComments (0)

Albanian Airlines pa Leje Operimi

Albanian Airlines pa Leje Operimi

Albanian Airlines pa Leje Operimi

Arsyeja që ju shkruajmë sot ka të bëjë me një veprim të padrejtë që ka ndodhur sot ndaj kompanisë Albanian Airlines me një vendim pa paralajmerim të lëshuar nga Autoriteti I Aviacionit Civil të Repubikës së Shqipërisë. Vendim I cili revokon certifikatën e operimit ajror (AOC-Al 065). Kjo nënkupton bllokimin e operimit të kompanisë në një mënyrë të padrejtë, duke sjellë si pasojë anullimin e fluturimeve.

Heqja e kësaj certificate bie në kundërshtim me vendimin e marrë nga kjo drejtori katër muaj më parë, në 25 korrik 2011, ku pas prezencës së vazhdueshme të auditit nga Autoritetet Nacionale të Aviacionit Civil Shqiptar si dhe Auditoreve Nderkombetar te Nenkontraktuar nga ky autoritet, kompania Albanian Airlines kaloi me sukses këtë kontroll dhe rinovoi certifikatën e operimit ajror për 15 muaj,afat maksimal I mundshem.Kjo tregon që  Albanian Airlines ka qënë gjithmonë konform rregullave të Bashkimit Europian dhe në kooperim të mirë me Auditet dhe Autoritetet Shqipetare dhe te Huaj,cka është faktori më I rëndësisishëm në sigurinë dhe besueshmërië e operimeve.

Albanian Airlines pa Leje Operimi

Vec këtij vendimi abuziv, Aviacioni Civil na ka “këshilluar” që të mbrojmë pasagjerët tek kompania konkuruese “Belle Air”. Kjo është një shprehje e qartë e interesave klienteliste dhe konkurrencës së padrejtë. Forma dhe përmbajtja e kësaj letre është abuzive dhe sjell pasoja të pariparueshme të karakterit ekonomik dhe social, duke qënë kështu dhe një antireklamë e pamënjanueshme për kompaninë tonë. Kjo tregohet edhe me faktin që lajmi për revokimin e certificates Operimit Ajror u publikua në media, para sesa të mbërrinte në zyrat e kompanisë sonë.

albanian airlines

albanian airlines

Albanian Airlines pa Leje Operimi

Shoqeria do të ndjekë të gjitha rrugët ligjore të mundshme për të mbrojtur veten nga ky veprim I padrejtë, dhe në të njëjtën kohë siguron pasagjerët tanë që pavarsisht kësaj tentative për ta dëmtuar kompaninë Albanian Airlines, ne do të jemi këtu për tu shërbyer atyre ashtu si u kemi shërbyer gjithmonë.

Kompania dhe stafi I saj do te vazhdoje punën e tyre per te zgjidhur kete situate.

Albanian Airlines

Incoming search terms:

Posted in Avio KompaniteComments (1)

Albanian Airlines

Albanian Airlines

Albanian Airlines, as the National Flag Carrier of Albania, has a MISSION to provide safe, efficient, qualitative, reliable and punctual air-travel services to its customers. Albanian Airlines was founded as a joint venture in 1992. Albanian Airlines aims at becoming the leader in local and regional air market.     The commercial company “ALBANIAN AIRLINES MAK” SH.P.K. was established in Tirana – Albania on 20 June 1995 through the Verdict No. 11289 of the First Instance Court of Tirana. Its activity was granted by a Purchasing Agreement signed between former ALBANIAN AIRLINES and MAK Aviation BV which was declared winner of the bid amongst 13 commercial companies. Former Albanian Airlines was a joint-venture company established in 1992 by ALBTRANSPORT- a state enterprise under the Ministry of Transport and Telecommunications of Republic of Albania and Tyrolean Airways – a small airline from north Austria.

ALBANIAN AIRLINES is the largest airline in Albania, both in terms of assets and branch network. The head office of the company is located in Tirana City while the activities are conducted in two main places, one at the “Mother Teresa” International Airport (the main one in Albania) focused on the Operational and Maintenance and the other one for Commercial, Finance & Administrative issues in Town Office. In additions there are some branches and other General Sales Agents (GSA) outside of Albania, like Italy, Germany, Turkey, Greece, United Kingdom and Kosovo. Beyond this, plenty of travel agencies are selling the tickets of Albanian Airlines, in and outside of country. Officially the first Air Operation Certificate (AOC) No.0003 was issued on July 3, 1995 which act is renewable on annual bases. The company was authorized by Directorate General of Civil Aviation of Albania (DGCA) to operate in the international commercial air transport and is designed as flag carrier of Republic of Albania in accordance with Albanian Civil Aviation Law and also in compliance with the recommended standards and practice of ICAO, Annex 6. The first flight was performed by an AIR BUS A320/200 leased from Egypt Air.

Albanian Airlines

Being a scheduled airline ALBANIAN AIRLINES had a great chance to begin its flights around Europe alone without having any real competitor for certain time. The Company is also authorized to perform charter flights without any specific restrictions around the world areas. Turkey, Egypt, Zurich are the most required charter destinations performed in cooperation with main local travel agencies, during summer season, but not exclusively. On March 1997 the Company was obliged to release the AIR BUS A320 and continue its normal operation with three leased aircrafts type TU –134.

albanian airlinesThe reputation of the Company was raised when the management decided to open a new destination in Pristine (Kosovo). Note, Kosovo is over 90% populated by ethnic Albanians and was part of ex-Yugoslavia, but it became free country on 1999, after NATO campaign. This destination was considered and remains as a political bridge between two parts of the same nation. At the middle of year 2001 the Company did another great step on purchasing an aircraft type BAe 146/200 with 94 seats available, which was followed by two other similar aircrafts purchased in March 2003 (BAe146/300) and later in February 2006 (BAe146/100). ALBANIAN AIRLINES is the sole airline in Albania, which has a fleet able to perform daily flights to many destinations around Europe, like Rome, Bologna, Milan, Turin and Bari (Italy); Pristine (Kosovo) and Istanbul (Turkey), besides other frequent destinations like Frankfurt – Germany of three times/ week or London – UK or Athens – Greece.

People trust ALBANIAN AIRLINES because this is a traditional airline in Albania which never plays with fares. People trust ALBANIAN AIRLINES because this airline has never recorded any incident. People trust ALBANIAN AIRLINES because during the “dark years” 1997 was the sole foreign company which didn’t stop flying giving a significant light of life in the desert. Step by step the company raised its reputation being always punctual and offering the best of services towards passengers. Individuals, groups, ethnic Albanians and many foreigners use to fly with ALBANIAN AIRLINES. Also the highest officials including the President of Republic of Albania, the Prime minister and other heads of state or private entities prefer to fly anywhere with ALBANIAN AIRLINES. It is the only airline where the country language is available on board through the well trained Albanian Flight Attendants. All Employees are well qualified for their work. Step by step the maintenance staff became more qualified as well. Pilots are another valuable asset of the Company. Every 6 months they take refreshment at Customer Training Centre, Woodford – Manchester/ UK which is the largest centre that ensure both technical check of the aircrafts and the test abilities and skills of the crew.

ALBANIAN AIRLINES is biggest operator of Tirana International Airport (TIA) “Mother Teresa” and the one which settles huge amounts for the supplies and services taken around all airports where she operates. Clients, not only in Albania, trust ALBANIAN AIRLINES because the Company is something different than the others. It provides a wide range of destinations and services that are permanently and clearly given in advance to them. After successfully implementing e-ticketing service in June 2007 and the e-booking on line the company is in the highest level of the functionality in trade.     At the moment we carry over 200.000 passengers per year, and we fly 3000 annually scheduled flights. Successfully competing with other Airlines in modern equipment, convenience of connections and the quality of service we link East and West in the Mediterranean and Europe.     From August 2009, Albanian Airlines is owned by EVSEN Group based in Azerbaijan.     Albanian Airlines has its own aircraft, model BAE 146 series 100, 200 and 300, MD82 and we are in the process of adding our fleet by B747, 757, 767. We have a professional staff that makes the flying experience with us a pleasant on.

Të dashur pjestarë të familjes Albanian Airlines!

Mirë se vini në simbolin krenar të Shqipërisë “Albanian Airlines” e cila do tju hapë dritaret e botës. Stafi I Albanian Airlines ju përshëndet dhe ju uron fluturime te sigurta dhe mbreslënëse.  Arsyeja kryesore e marjes në doreëim të kësaj Avio-Kompanie ishte historia dhe kultura e Shqiperisë të cilat na lanë përshtypje të mëdha.  Qëllimi ynë kryesor është që ta zhvillojmë këtë Avio-Kompani në më të madhen dhe më prestigjozen në rajon, gjithashtu ta shndërrojmë në më të dashurën për klientët dhe miqtë tanë, si në shërbim ashtu edhe në kualitet. Kriza botërore u ndje bindshëm në sektorin e aviacionit po ashtu edhe në sektore të ndryshme ekonomike. Falë përvojës tonë shumë vjecare, mundëm të krijoimë mundësinë ti shmangemi krizës para se të investonim një shumë të madhe në Albanian Airlines.  Ishim të vetëdijshëm që do hasnim në vështirësi por pavarsisht kësaj ne ishim të prëgatitur plotësisht.
Të nderuar klientë, ne kemi bashkuar tre energji të ndryshme për ta bërë shërbimin sa më të volitshem. Bashkimi midis njohurisë dhe kulturës  Shqiptare, Turke dhe Azerbaixhanase punojnë për të patur një efekt sa më pozitiv në kompaninë Albanian Airlines.  Nëpërmjet këtij bashkëpunimi ne do të krijojmë një Albanian Airlines për të cilin ju do të ndiheni krenar.  Ju do të perjetoni ndryshime çdo muaj të cilat shpresojmë se do t’iu shërbejnë dhe do të mbeteni të kënaqur.  Të dashur klientë, qëllimi jonë kryesor është të përmirsojmë të kaluarën e hidhur që kjo kompani ka përjetuar.  Mbështetja teknike do të përforcohet me qellim që të shmangen përfundimisht vonesat në fluturime. Në të ardhmen do të ketë ndryshime në flotën ajrore me modelet më të pëlqyera dhe efektive të tregut ajror. Jemi të vetëdijshëm për vështirësitë, por me ndihmën dhe këshillat tuaja do të shpesojmë në rritje të nivelit të shërbimit dhe operimit. Ndihma juaj luan një rol tepër të rëndësishëm që Albanian Airlines të jetë Kompania Ajrore më e suksesshme në rajon. Stafi i kompanisë ka besim dhe premton që Albanian Airlines do të jetë e denjë të meritojë mbështetjen dhe besimin tuaj.

Destinacionet me Albanian Airlines nga Tirana

From: Tirana – TIA to Frankfurt -FRA – ALbanian Airlines
From: Tirana – TIA to Pisa -PSA – ALbanian Airlines
From: Tirana – TIA to London – STN – ALbanian Airlines
From: Tirana – TIA to Istanbul – IST – ALbanian Airlines
From: Tirana – TIA to Bergamo – BGY – ALbanian Airlines
From: Tirana – TIA to Bergamo – BGY – ALbanian Airlines
From: Tirana – TIA to Torino – TRN – ALbanian Airlines
From: Tirana – TIA to Bologna – BLQ – ALbanian Airlines

Town Office – ALbanian Airlines
Address: Str. “Deshmoret e 4 Shkurtit” Complex “Green Park”, Tower 2, Tirana, Albania
Tel: (+355) (4) 2235162 / 2230857 / 2269026 / 4500990
E-mail: ticketing@albanianair.com

Tirana – Selvia – ALbanian Airlines
Address: str. of Dibra, near SELVIA Tirana, Albania
Tel:  (+355) (4) 4500679
E-mail:     ticketing.tirana2@albanianair.com

Shkodra City – ALbanian Airlines
Address: Main Bulevard, near “Millenium” Cinema Shkoder, Albania
Tel: (+355) 22801021
E-mail: ticketing.shkoder@albanianair.com

Durres City  – ALbanian Airlines
Address: Main Bulevard, in front of Procredit Bank, Lagjia 11 Durres, Albania
Tel: (+355) (5) 2901020
E-mail: ticketing.durres@albanianair.com

Elbasan City  – ALbanian Airlines
Address: Main Bulevard, near “SCAMPA” theatre Elbasan, Albania
Tel: (+355) (542) 45242
E-mail:     ticketing.elbasan@albanianair.com

Vlora City – ALbanian Airlines
Address: Main Bulevard, Pallace of “CONAD” Vlore, Albania
Tel: (+355) (33) 400585
E-mail: ticketing.vlore@albanianair.com

Albanian Airlines

Incoming search terms:

Posted in Avio Kompanite, Bileta AvioniComments (12)


Rezervo Bileten

Recent Search Terms

sa kushton biletat shqiperi selanik, bileta avioni malpensa tirana, bileta avioni, bileta te lira avioni, bileta avioni te lira, bileta avioni bergamo tirana cmimi 25 shkurt 1018, bileta avioni tiran bergamo, linja direkte nga tirana per ne greqi 2018, bilete avioni blu ekspres tirane verona nje person vajtje date 16, detroit vjene tirane round trip, axhensi turistike ne tirane, bileta avioni tirane ljubjane, Bileta avjoni Athine Tirane, largesia tirane - prishtin, avione nga croazia ne tiran, Linja ajrore verona-tirana 06 02 2017, fluturime nga londra ne tirane qershor 2018, agjensia e udhetimeve, agjensi udhetimesh, bileta avjoni itali norvegji, sa vlen nje bilet avjoni per gjermani, avjon, bileta tiran prag, tirane heraklion bileta avioni, poloni m@hotmail it mail, bilet per gjermani shkurt 2018, tirane paris oraret e avionave, agjensi udhetimesh me avion, bileta avioni tirane-milano, numri I telit ajropoti tirana, agjensi tristike ne vlore, aeroporti rinas oraret, Blu Panorama Tirane Milano muaji Qershor, oferta udhetimi me avjon per muajin shkurt, fluturime direkte per ne rodos 2018, bileta te lira ajrore Budapest- Podgorice, bilet avioni bolonj tiran, agjensi udhetimi tiranr ancona, bilet avioni torino tirana, bileta e aeroplanit për shtutgart, xania tiran bileta avioni, rinas gjermani biletat, sa kushton bilaeta milani torana, @yahoo, kalemi travel bileta avjoni, bileta avioni athine tiran data 9 deri 12, bileta autobusi shkoder itali, konkurrenca monopolistike ne shqiperi, bileta avioni per itali cmimet, aeroporti franfurt ne gjermani