Categorized | Agjencionet Turistike, Tirana

Krociere ne Mesdhe

Krociere ne Mesdhe
4 Ditë/ 3 Netë Greqi – Turqi me Louis Majesty Louis Cruises.Nisje nga Piraeus (Athinë).
Nisjet 16, 23, dhe 30 Mars 2012
Nga 199 Euro

MSC SPLENDIDA 05.05-12.05, ITALI-SPANJE-TUNIZI-MALTE

Akomodimi në kabinë të brendshme: 270 Euro+120 Euro taksa portuale për person në dhomë dyshe
Nga 270 Eur

Krociere ne Mesdhe
4 Ditë/ 3 Netë Greqi – Turqi me Louis Majesty- Louis Cruises.Nisje nga Piraeus (Athinë). Nisjet 16, 23, 30 Mars 2012
Nga 199 Eur

4 Ditë/ 3 Netë Greqi – Turqi me Louis Majesty- Louis Cruises.Nisje nga Piraeus (Athinë).
Dita Porti Mberritje Nisje
E Premte ATHENS (PIRAEUS) – 11:00
E Shtunë ISTANBUL,Turkey 09.30 19:00
E Diel IZMIR (Ephesus) 11:30 17:30
E Hënë ATHENS (PIRAEUS) 06.00 –

Nisjet 16, 23, 30 Mars 2012

Kabinë e Brendshme (Pa dritare) 199 Euro + 18€ Shtesë Karburanti
Kabinë e Jashtme (Me dritare) 249 Euro + 18€ Shtesë Karburanti
Personi i 3 ose 4 139 Euro + 18€ Shtesë Karburanti
Fëmija i 3 ose 4 deri 17 vjeç Vetëm Taksa Portuale
Shtesa për Kabinë Teke 50%
Taksa Portuale 70 Euro (Të përfshira)

Incoming search terms:

Leave a Reply

Rezervo Bileten