Categorized | Belle Air

Belle Air: Tiranë – Prishtinë çdo të enjte e te diel!

Destinacioni më i ri që i rikthehet hartës së destinacioneve Belle Air: Tiranë – Prishtinë çdo të enjte e te diel!
Vajtja [ Pristina – Tirana ] 06:30 07:20 50,95     EUR
Kthimi [ Tirana – Pristina ] 15:40 16:25 52,70     EUR

prishtina-tirana

Incoming search terms:

3 Responses to “Belle Air: Tiranë – Prishtinë çdo të enjte e te diel!”

 1. andi says:

  Ju lutem a do te veni linje ne vere per barcelone dhe sa kushton afersisht ju lutem.Pres pergjigje Faleminderit

 2. ardian says:

  Pershendetje kame nevoj per nje rezervim Prishtine Dyseldorf apo Koln Gjermani apo Malmo Suedi nje 1 Bilet nje drejtimshe ka kushton dhe si mundem ta baje rezervimin me duhet rezervimi prej dates 27 Mars deri 29 Mars ju faliminderit per mirkuptim

  Me njofton ne imell ju lutem.

 3. haxhire says:

  bilete prishtine-ljubljane

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Rezervo Bileten