Categorized | Belle Air, Bileta Avioni

Belle Air – Italia te gjitha destinacionet 49.90 (nje drejtim)

Belle Air – Italia te gjitha destinacionet 49.90 (nje drejtim)

Belle Air – Italia te gjitha destinacionet 49.90 (nje drejtim) perfshire taksat Kjo oferte eshte e vlefshme per fluturimet prej 1 Prill deri 31 Maj 2013

Vendet Jane te limituara Nxitoni

italia te gjitha destinacionet

3 Responses to “Belle Air – Italia te gjitha destinacionet 49.90 (nje drejtim)”

  1. harbite toskaj says:

    a eshte e vertet koj biteta 49.90e dhe eshte vetem vajtje apo dhe ardhje

  2. klajdi says:

    doja te shkoja ne itali nr.cel/0692918542

  3. doela cela says:

    sa kushton bileta ne fund te muajt qershor ose ne fillim te muajt korik per ne bergamo

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Rezervo Bileten