Categorized | Avio Kompanite, Belle Air

Belle Air Albania 69 Euro bilete avioni per ne Prage

Belle Air Albania 3 here ne jave per Prage

Fluturime direkte nga Tirana 3 here ne jave per ne Prage

belleair albania tirana prage

belleair albania tirana prage

22/06/2012 Tirane – Prage – Tirane – Belle Air Albania bilete avioni per vetem 69 euro
26/06/2012 Tirane – Prage – Tirane – Belle Air Albania bilete avioni per vetem 69 euro
29/06/2012 Tirane – Prage – Tirane – Belle Air Albania bilete avioni per vetem 69 euro
03/07/2012 Tirane – Prage – Tirane – Belle Air Albania bilete avioni per vetem 69 euro
06/07/2012 Tirane – Prage – Tirane – Belle Air Albania bilete avioni per vetem 69 euro

 

Blije tani bileten per udhetimin tend ne Qershor dhe perfito cmimin 69euro (taksa e perfshire)
Oferta eshte e vlefshme nga 2 Prill 2012 deri me 30 Prill 2012 dhe vendet jane te limituara

ZYRAT DHE PERFAQESITE E BELLE AIR NE SHQIPERI

Belle Air ADMINISTRATA
Sheshi “Skenderbej” Pallati Kultures Kati II
Tirane ALBANIA

Belle Air Sekretaria Administrates
Tel: +355 4 2240191/ +355 (0)4 2240227
Fax: +355 4 2240213
E-Mail: info@flybelleair.com

Belle Air Departamenti Shitjeve
Tel: +355 4 2240186 / +355 (0)4 2240194
E-Mail: sales@flybelleair.com

Belle Air Departmenti Marketingut
Tel: +355 4 2240186 / +355 (0)4 2240194
E-Mail: marketing@flybelleair.com

Belle Air TIRANA
Rruga Durresit 102 Tirana-Albania
Tel: +355 4 2232983/ +355 4 2243761
Fax: +355 4 2244401
E-Mail:reservation.albania@flybelleair.com

Belle Air DURRES
Qendra Tregtare Blu Star DURRES
Tel: +355 522 34742
Fax: +355 522 34742
E-Mail: belleair.durres@flybelleair.com

Belle Air KORCE
Blvd. Gjergj Kastrioti, Nr. 2 KORCE
Tel:+355 82243148
Fax:+355 82243862
E-Mail: belleair.korce@flybelleair.com

Belle Air POGRADEC
Rruga Reshit Collaku, Nr.146 POGRADEC
Tel: +355 832 22617
Fax: +355 832 22617
E-Mail: belleair.pogradec@flybelleair.com

Bileta Avioni Belle Air

Incoming search terms:

3 Responses to “Belle Air Albania 69 Euro bilete avioni per ne Prage”

  1. burim says:

    Kur dot fillon linja paris tiran

  2. anesa says:

    sa kushtojn 3 bileta prishtin gjenev ni fmi 12 vjet nja 8 vjet edhe nja irritun amo veq ni drejtim me 5 korik 2012 pres pergjigjjen

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Rezervo Bileten