Categorized | Avio Kompanite, Belle Air

Belle Air Albania – 3 x ne Jave Tirane -Viene per vetem 69 Euro Bilete Avioni

Belle Air Albania ju ofron nje kafe ne Vjene 🙂

Fluturime direkte nga Tirana 3 here ne jave per ne Viene (Vjene)

belleair albania tirana viena

belleair albania tirana viena

21/06/2012 Tirane – Vjene – Tirane – Belle Air Albania bilete avioni per vetem 69 euro
24/06/2012 Tirane – Vjene – Tirane – Belle Air Albania bilete avioni per vetem 69 euro
28/06/2012 Tirane – Vjene – Tirane – Belle Air Albania bilete avioni per vetem 69 euro
01/06/2012 Tirane – Vjene – Tirane – Belle Air Albania bilete avioni per vetem 69 euro
05/06/2012 Tirane – Vjene – Tirane – Belle Air Albania bilete avioni per vetem 69 euro

Blije tani bileten per udhetimin tend ne Qershor dhe perfito cmimin 69euro (taksa e perfshire)
Oferta eshte e vlefshme nga 2 Prill 2012 deri me 30 Prill 2012 dhe vendet jane te limituara

ZYRAT DHE PERFAQESITE E BELLE AIR NE SHQIPERI

Belle Air ADMINISTRATA
Sheshi “Skenderbej” Pallati Kultures Kati II
Tirane ALBANIA

Belle Air  Sekretaria Administrates
Tel: +355 4 2240191/ +355 (0)4 2240227
Fax: +355 4 2240213
E-Mail: info@flybelleair.com

Belle Air  Departamenti Shitjeve
Tel: +355 4 2240186 / +355 (0)4 2240194
E-Mail: sales@flybelleair.com

Belle Air  Departmenti Marketingut
Tel: +355 4 2240186 / +355 (0)4 2240194
E-Mail: marketing@flybelleair.com

Belle Air  TIRANA
Rruga Durresit 102 Tirana-Albania
Tel: +355 4 2232983/ +355 4 2243761
Fax: +355 4 2244401
E-Mail:reservation.albania@flybelleair.com

Belle Air  DURRES
Qendra Tregtare Blu Star DURRES
Tel: +355 522 34742
Fax: +355 522 34742
E-Mail: belleair.durres@flybelleair.com

Belle Air  KORCE
Blvd. Gjergj Kastrioti, Nr. 2 KORCE
Tel:+355 82243148
Fax:+355 82243862
E-Mail: belleair.korce@flybelleair.com

Belle Air  POGRADEC
Rruga Reshit Collaku, Nr.146 POGRADEC
Tel: +355 832 22617
Fax: +355 832 22617
E-Mail: belleair.pogradec@flybelleair.com

Bileta Avioni Belle Air

Incoming search terms:

Leave a Reply

Rezervo Bileten