Categorized | Avio Kompanite

Airone Bileta Avioni nga Tirana per Milano, Pisa dhe Venezia

air one air albania19/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 328.00
21/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 238.00
22/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 278.00
23/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 238.00
24/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 278.00
25/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 328.00
26/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 238.00
27/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 328.00
28/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 238.00
29/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 238.00
30/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 238.00
31/gusht/2013 Tirana – Milano – Malpensa 238.00

19/gusht/2013 Tirana – Pisa Toscana 182.00
21/gusht/2013 Tirana – Pisa Toscana 182.00
23/gusht/2013 Tirana – Pisa Toscana 262.00
25/gusht/2013 Tirana – Pisa Toscana 222.00
26/gusht/2013 Tirana – Pisa Toscana 222.00
28/gusht/2013 Tirana – Pisa Toscana 262.00
30/gusht/2013 Tirana – Pisa Toscana 182.00

20/gusht/2013 Tirana – Venezia 220.00
22/gusht/2013 Tirana – Venezia 270.00
24/gusht/2013 Tirana – Venezia 240.00
27/gusht/2013 Tirana – Venezia 180.00
29/gusht/2013 Tirana – Venezia 300.00
31/gusht/2013 Tirana – Venezia 170.00

Incoming search terms:

6 Responses to “Airone Bileta Avioni nga Tirana per Milano, Pisa dhe Venezia”

 1. gjystina says:

  me date 11 shtato une du te udhetoj per vjen burgsel me duhe te pre bileten ju lutem mundi me dimu ju ne ket agjesi te juaj

 2. veliu says:

  ju lutem se kushton bileta e avionit prej Prishtine Berlin me 05.10.2013 dhe koha e fluturimit.
  dhe me daten 05.10.2013 prishtine Munih

  me respekt

 3. jeton says:

  desha te pus sa esht bileta titran milano

 4. Sonila says:

  kerkoj bilete avionic Tirane -Milano ,dt 21.12.2013 ,2persona

 5. Sonila says:

  kerkoj bilete avioni Tirane -Milano ,dt 21.12.2013 ,2persona

 6. besa says:

  ju lutem me ndihmoni me nje bilete avioni nga prishtina per austri..sa kushton nga data 16 dhjetor 2013

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Rezervo Bileten