Categorized | Elbasan

Agjensionet Turistike ne Elbasan, Shqiperi

Agjensionet Turistike ne Elbasan, Shqiperi

ELBASAN

ELITE TRAVEL
Lagja B.Dardha, Rr.11 Nentori, P.41/3, Elbasan
Tel.+ 355 54/ 44094
Cel.+ 355 69 20 64970 / 69 24 62562 e-mail:
elitetravel_al@yahoo.com

Incoming search terms:

One Response to “Agjensionet Turistike ne Elbasan, Shqiperi”

  1. elona says:

    pershendetje… me duhet nje bilete avjoni tirane-bolonja bileta me duhet ne fillim te qershorit dhe kthimi ne fund te qershorit, me informoni nese ka bileta dhe sa kushtojne..

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Rezervo Bileten